17 mar 2009

Dinkula

Całkowicie Naturalny Napój Enzymatyczny Ze Zboża Orkiszowego - uznany przez medycynę konwencjonalną do spożywania profilaktycznie i w stanach rekonwalescencji.

DINKULA® jest najwyższej jakości, całkowicie naturalnym napojem enzymatycznym wytworzonym w procesie bio-dynamicznym i certyfikowanym w klasie demeter. Nie zawiera dodatków chemicznych, cukru, alkoholu ani innych konserwantów Przeznaczony jest w szczególności dla Konsumentów preferujących zdrowy, aktywny tryb życia i organiczne odżywianie się. Dinkula® oczyszcza organizm z toksyn, reguluje równowagę kwasowo-zasadową w układzie trawiennym, działa przeciwgnilnie w jelicie cienkim, w szczególności grubym oraz aktywuje ich mikroflorę. Witaminy, sole mineralne i inne biologicznie ważne elementy śladowe Dinkuli® stanowią doskonałe uzupełnienie codziennego pożywienia. Napój Dinkula zalecany jest przy dietach odchudzających (niska wartość energetyczna – np.”naturalny”: w 100ml 2,5 Kcal i wysoka wartość odżywcza) i stanach rekonwalescencji po zatruciach wszelkiego rodzaju.
Codzienne spożywanie Dinkuli dodaje sił witalnych, poprawia zdolność koncentracji i pamięć! W ilości spożycia Dinkuli nie stawia się żadnych ograniczeń – optymalna dawka to 100 ml na czczo – można mieszać z wodą lub innymi sokami owocowymi lub warzywnymi, wykorzystywać do przyrządzania potraw – musli, zupy, warzywa duszone itp.


Dystrybucja: Bramasole-Nordico, Bobrowa 199, 39-203 Nagoszyn, e-Mail: biuro@bramasole-nordico.pl
Partnerzy: Bio-Avena, Organic Market, Sklepy SPOŁEM – regały: „podejmij eco-decyzję”,
Sklepy ze zdrową żywnością

(tekst sponsorowany)

Brak komentarzy: